En aquest formulari us podeu inscriure a les activitats extraescolars esportives de LUDOTECA i PLAY ENGLISH.

Si voleu inscriure l'infant a MINIBÀSQUET i/o GIMNÀSTICA RÍTMICA ho podeu fer en el següent al formulari d'incipció del Consell Esportiu.

LUDOTECA

A través d’un bagul ple de joguines, oferir un espai de temps d’oci per a tots els nens i nenes, de totes les edats que necessitin gaudir d’una estona divertida i lúdica mentre esperen l’arribada dels pares. Es fan diferents activitats planificades de forma diària (jocs de taula, conta contes, maquillatges, manualitats, etc.

Si per nombre d’inscrits és possible, separaríem el grup per categories.

Per a nenes i nens d’EI3, EI4 i EI5.

Dia: de dilluns a divendres. 

Hora: 16.30h a 17.30h

Cost: SEGONS PARTICIPACIÓ 

De 4 a 6 infants realitzant l’activitat: 100,00€ mensuals (del 16 de setembre al 30 de maig ambdós inclosos fent un total de 176 sessions)

A partir de 7 infants realitzant l’activitat: 57,00€ mensuals (del 16 de setembre al 30 de maig ambdós inclosos fent un total de 176 sessions)

Lloc: biblioteca – sala d’estudi – aula – dimecres gimnàs.

 

PLAY ENGLISH

En aquesta extraescolar es pretén crear un espai lúdic on els infants aprenguin anglès de manera natural a través de jocs, cançons, dinàmiques de grup, etc. que sigui un espai divertit i de lleure. Si per nombre d’inscrits és possible, separaríem el grup per edats.

Per a nenes i nens de CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ i CICLE SUPERIOR.

Dia: dimecres

Hora: 16.30h a 17.30h

Cost: SEGONS PARTICIPACIÓ 

De 4 a 6 infants realitzant l’activitat: 30,00€ mensuals (del 18 de setembre al 28 de maig ambdós inclosos fent un total de 31 sessions)

A partir de 7 infants realitzant l’activitat: 17,00€ mensuals (del 17 de setembre al 29 de maig ambdós inclosos fent un total de 31 sessions)

Lloc: biblioteca – sala d’estudi – aula – dimecres gimnàs.

 

 

Dades formulari Formulari obert del 03-06-2024 12:00 fins al 13-09-2024 23:59
Dades de l'infant/a
Mida de pujada màxima: 16.00 MB
Tria la teva opció
Escull el curs i l'activitat que vulguis realitzar.
Dades pare, mare o tutor
Mètode de pagament

Domiciliació bancària

Per tal de poder efectuar el pagament de les quotes corresponents de l'activitat seleccionada, cal acceptar l'autorització corresponent. Creditor: ELLAP - Esport i Lleure Alt Penedès Deutor: Dades pare, mare o tutor Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza (A) a el creditor a enviar instruccions a l'entitat del deutor per carregar el seu compte i (B) a l'entitat per a efectuar els càrrecs al seu compte seguint les instruccions del creditor.
Afegir el compte IBAN, en majúscules i sense espais en blanc
Les quotes seran carregades mensualment al compte corrent entre els dies 1 i 15 de cada mes a l'ús del servei. L’acumulació de un rebut impagat serà motiu d’expulsió del servei corresponent. Els càrrecs bancaris que es derivin de la devolució de rebuts impagats aniran a càrrec de les famílies.
Condicions Privacitat
Per a l’ús de la imatge personal amb la finalitat de preparar les orles i altres activitats del centre educatiu, incloent vídeos, fotografies i CD (Si accepteu el tractament de les dades per a aquesta finalitat marqui SI).
1
2
Contacte
938 17 37 36
ellap@ellap.cat
Carrer de Moret, 62
08720, Vilafranca del Penedès
Barcelona, Espanya
Veure Mapa